Drift experience Meppen

Stap in de wereld van snelheid en adrenaline met onze exclusieve Drift Experience 

Drift Experience Meppen

Het is misschien niet de snelste manier om een rondetijd neer te zetten, maar leuk is het wél: 2 keer per jaar gaan we weer ouderwets driften op het circuit van Meppen! Tijdens deze geheel verzorgde dag draait alles om voertuigbeheersing. Hoe gaaf is het dat je volledig “in control” blijft ondanks het losbandige karakter van jouw auto?

Vraag het Max Verstappen maar: Onderstuur is altijd traag, echter met overstuur kun je nog een beetje spelen. Wie aan de voorkant genoeg grip heeft, ziet de achterkant vanzelf wel een keer volgen. De vraag is alleen hoe… Onder (bege)leiding van professioneel coureur Niels Langeveld en op aanvraag een ervaren instructeur leren we je gecontroleerd powerslides te maken

Komende events

Driften Meppen

Datum

Een dag vol Adrenaline & Netwerken

Gebruik Drift Experience 2.0 als netwerkevent Terwijl jij met het gaspedaal speelt en aan je drift skills werkt, kun je dit event uitstekend gebruiken om klanten, medewerkers, vrienden, familie en andere relaties uit te nodigen voor een dagje netwerken en/of teambuilding. Hoe dwars durf jij te gaan? Ontdek het op een van de 2 dagen tijdens Drift Experience 2.0 op het circuit van Meppen net over de Nederlandse grens. Neem je eigen bolide mee of leen één van onze BMW’s. Voor de catering wordt gezorgd. En na afloop krijgt elke driftkoning een certificaat mee naar huis! Ben jij erbij?

Tijdschema

Ontvangst met koffie

08:00 – 08:30 uur

Welkomstwoord & Briefing

08:30 – 08:55 uur

Ochtendprogramma Baan activiteiten

09:00 – 12:00 uur

Lunch

12:00 – 13:00 uur

Middagprogramma

13:00 – 17:00 uur

Prijsuitreiking met borrel

17:00 – 18:00 uur

drift experience meppen

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Scroll naar boven