Date

03 - 06 feb 2022
Verlopen!

Time

All Day

IJsrijden Zweden

Ook in 2021 gaan we weer ijsrijden in Zweden. In de buurt van het skigebied Sälen ligt een prachtig meer die de gehele winter bevroren is en bedekt met sneeuw. Een prachtige locatie om de spikes onder de speciaal geprepareerde race BMW’s te binden. Op het ijs wordt een mooi parcours van ongeveer 5 kilometer sneeuwvrij geschoven.

De trip staat in het teken van plezier maken, je op te laden en je werk/onderneming voor eventjes los te laten. Daarnaast leer je auto’s te besturen en te beheersen onder wisselende omstandigheden in een prachtige omgeving. Het verblijf zal gedurende 4 dagen in een luxe 4-sterren hotel zijn op zo’n 30 minuten rijden van het meer.

Daarnaast gaan we ijskarten & sneeuwscooteren in de nabij gelegen gebieden.

Om het feest nog spannender te maken worden er meerdere competities georganiseerd die elk winnaars en verliezers kent.

*Deze trip wordt aangeboden voor een bedrag van €2.300 ex BTW per persoon excl. avonddiner. Hierbij wordt er een auto en hotelkamer met z’n tweeën gedeeld. Een kamer exclusief kan voor een meerprijs van €350 ex BTW. Schades aan huurauto of drift BMW’s worden in rekening gebracht.

Bij onverwachte omstandigheden zoals annulering vlucht, negatief reisadvies door Covid-19 of slecht ijs wordt het bedrag gecrediteerd met uitzondering van vlucht en hotel.

Organizer

Niels Langeveld
Email
niels@nielslangeveld.nl