De eerste editie van DBKS

Afgelopen donderdag was het dan zover. De eerste editie van de Dutch Business Karting Series. Een groot succes zo bleek, want voor deze eerste editie hadden zich maar liefst 18 bedrijven opgegeven om te strijden voor de grote wisseltrofee. Een leukere en competitievere manier van netwerken is er niet. De deelnemende teams vormde een team van 4 man in een 2 uur lang durende endurance race met meerdere rijderswissels, aansluitend vond er nog een superfinale plaats voor de snelste rijders en genoten van een uitgebreide overheerlijke BBQ met een borrel.

Niels Langeveld: ‘’Het was een mooie dag waarin iedereen ontzettend heeft genoten van het karten en de gezelligheid. De wedstrijd bleef spannend tot het eind en het mooie van dit event was dat iedereen elkaar kon volgen en aanmoedigen middels livetiming en het toejuichen vanaf de zijkant. Het ging niet alleen om snelheid maar daarnaast was de tactiek ook belangrijk. Felicitaties aan het winnende team ‘’Leendertse Bronbemaling’’.

Volgend jaar komt er een vervolg aan deze 1ste editie. Wie gaat er naar huis met de Wisseltrofee van de 2de editie? Geef je nu op.