Ijsrijden Zweden

Een avontuur vol luxe en actie! Ontdek onze trip met luxe hotel, ijskarten, sneeuwscooteren en meer. Alles inclusief.

Ijsrijden Zweden

Elk jaar organiseren wij een unieke trip ijsrijden in Zweden. In de buurt van het skigebied Sälen ligt een meer dat de gehele winter bevroren is en bedekt met sneeuw. Een prachtige locatie om de spikes onder de speciaal geprepareerde race BMW’s te binden. 

Deze trip staat in het teken van plezier maken, je op te laden en je werk/onderneming voor eventjes los te laten. Daarnaast leer je auto’s te besturen en te beheersen onder wisselende omstandigheden in een prachtige omgeving. Het verblijf zal gedurende 4 dagen in een luxe 4-sterren hotel plaatsvinden op zo’n 30 minuten rijden van het meer.

IJsrijden

Met speciaal geprepareerde BMW’s op spikes wordt er vol gas gedrift over een uiteindelijk 6 km lang parcours onder begeleiding van professioneel coureur Niels Langeveld. Hierbij zal men stapsgewijs alle facetten leren over zo gecontroleerd mogelijk glijden op snelheid over het bevroren meer. Daarnaast zullen er verschillende special stages uitgezet worden om de snelheid & behendigheid te toetsen.

IJskarten

Een geweldig competitie element om in de stemming te komen is het ijskarten gelegen nabij het luxe 4 sterren hotel. Hierbij wordt er in speciaal geprepareerde karts met spikes in 4 manches gestreden om vervolgens via een A en een B finale de top 3 te bepalen. Leuk, uitdagend en ontzettend leerzaam.

Snowscooter trip

Om de trip compleet te maken ga je op de sneeuwscooter in een 2,5 uur durende trip het prachtige landschap van zweden verkennen. Onder begeleiding van een gids kom je op de meest mooie plekken waar je tussendoor een koffiestop zal maken in een van de typische Scandinavische berghutten. 

Andere opties

Mocht het sneeuwscooteren niet zo bij jou passen of heb je dit al een keer gedaan, andere activiteiten zijn een prachtige hondenslee tocht of pak de skies met de lift vanaf het hotel omhoog om te genieten van de zweedse pistes. Liever een rustdag? Het hotel biedt een heerlijke Spa met uitgebreide Wellness mogelijkheden. Of liever nog een keertje ijskarten? Wij zijn zo flexibel mogelijk om jou de gewenste activiteiten aan te bieden.

Overnachten in een luxe 4 sterren hotel

Deze trip wordt aangeboden inclusief...

🚗 Drift BMW per 2 personen volgens planning.

❄️ Halve dag snowscooteren per persoon. (Rijbewijs nodig).

🏎️ Halve dag icekarting per persoon.

👨🏼‍🏫 Instructie & evaluatie rijden op het ijs.

✈️ Retourvlucht AMS – OSLO.

🏨 Luxe Hotelovernachtingen **** 2 personen per kamer.

🧇 Ontbijt hotel & Lunch op locatie. (Niet gedurende reistijd)

🚙 Huurauto per 4 personen incl. brandstof/tol.

Ijsrijden Zweden

Inschrijven

Scroll naar boven